Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acharnés Gorilles Hérissés Phoques
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Tavarez rent richting de bal. Dieng verovert de bal door een tackle van achteren. Dieng probeert naar een medespeler te passen. Ficot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tavarez probeert naar een medespeler te passen. Yaré Faye rent richting de bal. Kitane maakt een afschuwelijke overtreding. Kitane krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Guinko kopt de bal weg. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng passt de bal zonder na te denken. Ficot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acharnés Gorilles - Hérissés Phoques 0:1

23e minuut.
Hanne is nu in balbezit. Hanne probeert naar een medespeler te passen. Ciss is nu in balbezit. Laplace onderschept slim de pass. Laplace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acharnés Gorilles - Hérissés Phoques 1:1

31e minuut.
Bah rent richting de bal. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara probeert naar een medespeler te passen. Laplace rent richting de bal. Laplace schiet op doel. Yehoumé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
N`Doye verovert de bal door een tackle van achteren. Dieng onderschept slim de pass. Ficot heeft problemen om de bal te vangen. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acharnés Gorilles 54%, Hérissés Phoques 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acharnés Gorilles - Hérissés Phoques 1:1

47e minuut.
N`Doye geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciré met een snelle inworp. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tavarez is nu in balbezit. Dieng verovert de bal door een tackle van achteren. Dieng passt de bal zonder na te denken. Ficot heeft problemen om de bal te vangen. Ficot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ciss geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hanne met een snelle inworp. Vieira is nu in balbezit. Vieira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Yaré Faye rent richting de bal. Niasse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaré Faye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yaré Faye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acharnés Gorilles - Hérissés Phoques 2:1

74e minuut.
Ciss geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanne met een snelle inworp. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acharnés Gorilles 48%, Hérissés Phoques 52%.
Acharnés Gorilles - Hérissés Phoques 2:1