Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincibles Gorilles Jeunes Enclumes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Hydara probeert naar een medespeler te passen. Koté rent richting de bal. Berteloot rent richting de bal. Koté onderschept slim de pass. Koté haalt uit met een fantastische trap. Bodan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tafsir speelt de bal door. Moussa Faye rent richting de bal. Yatera begaat een overtreding. Yatera krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sarni geeft een hoge lob. Moussa Faye rent richting de bal. Moussa Faye passt de bal zonder na te denken. Koté heeft problemen om de bal te vangen. Koté draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles Gorilles - Jeunes Enclumes 0:1

45e minuut.
Sarni geeft een hoge lob. Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Koté schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salif Mendy de bal onder controle te krijgen. Bodan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles Gorilles 50%, Jeunes Enclumes 50%.
Invincibles Gorilles - Jeunes Enclumes 0:1

46e minuut.
Hydara rent richting de bal. Casset bereikt de bal nog maar net als eerste. Casset probeert naar een medespeler te passen. Doucouré rent richting de bal. Doucouré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hydara passt de bal zonder na te denken. Moussa Faye rent richting de bal. Yatera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yatera krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Gallier passt de bal met de wreef. Gueye met een sublieme pass. Hydara speelt de bal door. Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Koté schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ndondé geeft een hoge lob. Moussa Faye is nu in balbezit. Moussa Faye passt de bal zonder na te denken. Koté rent richting de bal. Koté draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles Gorilles - Jeunes Enclumes 0:2

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodan trapt de bal weg van het doel. Malick Cissé kopt de bal weg. Doucouré rent richting de bal. Doucouré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles Gorilles - Jeunes Enclumes 1:2

89e minuut.
Koté speelt de bal door. Moussa Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussa Faye probeert naar een medespeler te passen. Tafsir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafsir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles Gorilles 58%, Jeunes Enclumes 42%.
Invincibles Gorilles - Jeunes Enclumes 1:2