Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaillants Enclumes Fabuleux Fusils
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione geeft een hoge lob. Seck is nu in balbezit. M`Baye verovert de bal door een tackle van achteren. M`Baye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sambou onderschept slim de pass. Chalumeau onderschept slim de pass. Chalumeau passt de bal zonder na te denken. Sougoufara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sougoufara geeft een hoge lob. M`Bengue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sambaba is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ndiaye kopt de bal weg. Sambou kan de bal niet met de borst controleren. Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambou onderschept slim de pass. Sambou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Rose de bal onder controle te krijgen. M`Bengue met een sublieme pass. Boy Ge kopt de bal weg. Sambaba is nu in balbezit. Sambaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaillants Enclumes - Fabuleux Fusils 0:1

23e minuut.
Ndiaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot onderschept slim de pass. Ficot met een sublieme pass. M`Baye rent richting de bal. M`Baye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Chalumeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinsou is nu in balbezit. Sougoufara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinsou verovert de bal door een tackle van achteren. Zinsou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione probeert naar een medespeler te passen. Mbacke bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Baye is nu in balbezit. M`Baye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaillants Enclumes 51%, Fabuleux Fusils 49%.
Vaillants Enclumes - Fabuleux Fusils 0:1

46e minuut.
Sambou probeert naar een medespeler te passen. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba speelt de bal door. Casset is nu in balbezit. Casset draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Casset bereikt de bal nog maar net als eerste. Casset geeft een hoge lob. Kouoh heeft problemen om de bal te vangen. Sambaba rent richting de bal. Sambaba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Boy Ge geeft een hoge lob. Diene probeert de bal met de borst te controleren. Sambaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba draait met de bal, schiet en ... M`Bengue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaillants Enclumes - Fabuleux Fusils 0:2

67e minuut.
Rose probeert naar een medespeler te passen. Kouoh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sambou is nu in balbezit. Kouoh verovert de bal door een tackle van achteren. Kouoh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rose rent richting de bal. Rose geeft de bal voor. Kouoh kopt de bal weg. Sambaba is nu in balbezit. Sambaba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaillants Enclumes 42%, Fabuleux Fusils 58%.
Vaillants Enclumes - Fabuleux Fusils 0:2