Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincibles Requins joal fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Falla bereikt de bal nog maar net als eerste. Coundoul rent richting de bal. Met opzet legt Falla zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Falla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Falla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Coundoul heeft problemen om de bal te vangen. Lo is nu in balbezit. Coundoul begaat een overtreding. Coundoul krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Der Thaim met een sublieme pass. Klungelig pakt Coundoul de bal. Coundoul geeft een lange en hoge pass. Daar is Bai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles Requins - joal fc 0:1

25e minuut.
Bai passt de bal zonder na te denken. N`Daw bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Daw passt de bal in één keer door. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bendian verovert de bal door een tackle van achteren. N`Daw bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Daw probeert naar een medespeler te passen. Dansokho rent richting de bal. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bugul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Daw met een sublieme pass. Dansokho rent richting de bal. Dansokho draait met de bal, schiet en ... N`Dao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Invincibles Requins - joal fc 1:1

35e minuut.
Konaté geeft een lange en hoge pass. Bugul kopt de bal weg. Ngom probeert de bal aan de voet te houden. Dansokho rent richting de bal. Dansokho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho passt de bal in één keer door. Medou heeft problemen om de bal te vangen. N`Daw bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Daw draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou speelt de bal door. Coundoul rent richting de bal. Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles Requins 50%, joal fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invincibles Requins - joal fc 1:1

48e minuut.
Bendian geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coundoul rent richting de bal. Coundoul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Medou kopt de bal weg. Daar is Sougoufara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai schiet op doel. Bendian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles Requins - joal fc 1:2

56e minuut.
Souque probeert de bal met de borst te controleren. Sall is nu in balbezit. Coundoul begaat een overtreding. Coundoul krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Sougoufara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sougoufara geeft een lange en hoge pass. Doumbiya kopt de bal weg. Klungelig pakt Bai de bal. Bai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles Requins - joal fc 1:3

63e minuut.
N`Dao geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ka met de inworp. N`Daw is nu in balbezit. N`Daw geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Veau passt de bal in één keer door. Bai is nu in balbezit. Konaté rent richting de bal. Bai verovert de bal door een tackle van achteren. Bai haalt uit met een fantastische trap. Thioub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Thioub trapt de bal weg. N`Daw rent richting de bal. N`Daw passt de bal in één keer door. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
N`Daw speelt de bal door. Ngom heeft problemen om de bal te vangen. Ngom geeft een lange en hoge pass. Bai is nu in balbezit. Bai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles Requins 62%, joal fc 38%.
Invincibles Requins - joal fc 1:3