Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beaux Kangouraux Invincibles Gorilles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Johnson Traore passt de bal in één keer door. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita speelt de bal door. M`Barali rent richting de bal. M`Barali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Authom geeft een lange en hoge pass. Ficot rent richting de bal. Ficot met een sublieme pass. M`Barali rent richting de bal. M`Barali haalt uit met een fantastische trap. Bodan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Salif Keita rent richting de bal. Ficot rent richting de bal. Ficot speelt de bal door. M`Barali is nu in balbezit. M`Barali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodan met een harde bal richting middenveld. Salif Keita is nu in balbezit. Doucouré onderschept slim de pass. Doucouré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ba is nu in balbezit. Ficot rent richting de bal. Ficot geeft een hoge lob. M`Barali is nu in balbezit. M`Barali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fadiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamba is nu in balbezit. Mevel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mevel krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot verovert de bal door een tackle van achteren. Ficot met een sublieme pass. M`Barali rent richting de bal. M`Barali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beaux Kangouraux - Invincibles Gorilles 1:0

37e minuut.
Doucouré probeert naar een medespeler te passen. Casset heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van M`Barali. M`Barali krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Casset speelt de bal door. Authom rent richting de bal. Doucouré rent richting de bal. Doucouré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beaux Kangouraux - Invincibles Gorilles 1:1

44e minuut.
Dougnalgo passt de bal zonder na te denken. Ficot rent richting de bal. Ficot met een sublieme pass. M`Barali bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Barali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Kangouraux 47%, Invincibles Gorilles 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beaux Kangouraux - Invincibles Gorilles 1:1

58e minuut.
Johnson Traore geeft een hoge lob. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga geeft een lange en hoge pass. Johnson Traore rent richting de bal. Johnson Traore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beaux Kangouraux - Invincibles Gorilles 2:1

65e minuut.
Gueye geeft een lange en hoge pass. Mevel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamba geeft de bal voor. Malick Cissé is nu in balbezit. Malick Cissé geeft een lange en hoge pass. Badiatte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Kangouraux 57%, Invincibles Gorilles 43%.
Beaux Kangouraux - Invincibles Gorilles 2:1