Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joal fc Vaillants Enclumes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ficot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot geeft een hoge lob. Der Thaim probeert de bal aan de voet te houden. M`Baye bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Baye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
N`Dao geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ficot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zinsou is nu in balbezit. Zinsou draait met de bal, schiet en ... Ndiour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

15e minuut.
Diagne Latyr is nu in balbezit. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Coundoul probeert naar een medespeler te passen. Bai rent richting de bal. Bai schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
joal fc - Vaillants Enclumes 1:0

19e minuut.
Diagne Latyr is nu in balbezit. Coundoul onderschept slim de pass. Chalumeau begaat een overtreding. Chalumeau krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ficot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot geeft een lange en hoge pass. Daar is N`Dao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Baye rent richting de bal. M`Baye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ndiour probeert naar een medespeler te passen. Chalumeau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veau. Chalumeau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chalumeau kan niet meer verder spelen. Wade komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Medou rent richting de bal. Zinsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinsou speelt de bal door. Bai is nu in balbezit. Bai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joal fc - Vaillants Enclumes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joal fc 44%, Vaillants Enclumes 56%.
joal fc - Vaillants Enclumes 2:0

51e minuut.
Doumbiya geeft een hoge lob. Zinsou heeft problemen om de bal te vangen. Zinsou passt de bal met de wreef. M`Baye rent richting de bal. M`Baye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zinsou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tjan de bal. M`Baye rent richting de bal. M`Baye haalt uit met een fantastische trap. Ndiour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joal fc - Vaillants Enclumes 2:1

67e minuut.
Wade onderschept slim de pass. Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wade rent richting de bal. Coundoul verovert de bal door een tackle van achteren. Coundoul schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Laob probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai rent richting de bal. Bai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai verovert de bal door een tackle van achteren. Bai haalt uit met een fantastische trap. M`Bengue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joal fc 57%, Vaillants Enclumes 43%.
joal fc - Vaillants Enclumes 2:1