Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cottes Acharnés Gorilles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Coundoul met een sublieme pass. Bah is nu in balbezit. M`Boup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. M`Boup krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Hanne is nu in balbezit. Digo bereikt de bal nog maar net als eerste. Digo geeft een lange en hoge pass. Hanne is nu in balbezit. Hanne geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cottes - Acharnés Gorilles 0:1

9e minuut.
Coundoul rent richting de bal. Coundoul passt de bal in één keer door. Rose met een sublieme pass. Klungelig pakt Baudin de bal. Baudin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Malaise geeft een hoge lob. M`Boup is nu in balbezit. Aïdara begaat een overtreding. Aïdara krijgt een gele kaart. M`Boup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rose zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baudin heeft problemen om de bal te vangen. Baudin draait met de bal, schiet en ... Fassa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Cottes - Acharnés Gorilles 1:1

20e minuut.
Gueye trapt de bal weg. Dieye kopt de bal weg. Klungelig pakt Rose de bal. Laplace verovert de bal door een tackle van achteren. Laplace haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Malaise geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tavarez heeft problemen om de bal te vangen. Baudin verovert de bal door een tackle van achteren. Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Coundoul schiet op doel. N`Doye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Coundoul passt de bal zonder na te denken. Baudin probeert de bal met de borst te controleren. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudin verovert de bal door een tackle van achteren. Baudin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cottes - Acharnés Gorilles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cottes 55%, Acharnés Gorilles 45%.
SC Cottes - Acharnés Gorilles 2:1

51e minuut.
Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coundoul zijn tegenspeler op de grond. Yaré Faye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tavarez met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fassa trapt de bal weg. Vieira kopt de bal weg. Digo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace verovert de bal door een tackle van achteren. Laplace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Bah de bal. Malaise verovert de bal door een tackle van achteren. Malaise probeert naar een medespeler te passen. Baudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Coundoul heeft problemen om de bal te vangen. Coundoul speelt de bal door. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudin onderschept slim de pass. Baudin schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cottes 60%, Acharnés Gorilles 40%.
SC Cottes - Acharnés Gorilles 2:1