Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincibles Gorilles SC Cottes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tanou verovert de bal door een tackle van achteren. Tanou geeft een lange en hoge pass. Baudin kopt de bal weg. Coundoul heeft problemen om de bal te vangen. Coundoul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Rose is nu in balbezit. Malick Cissé verovert de bal door een tackle van achteren. Malick Cissé probeert naar een medespeler te passen. Casset bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucouré is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Salif Mendy is nu in balbezit. Baudin onderschept slim de pass. Baudin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berteloot de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gueye is nu in balbezit. Coundoul onderschept slim de pass. Coundoul met een sublieme pass. Baudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bodan met een harde bal richting middenveld. Casset rent richting de bal. Casset probeert naar een medespeler te passen. Doucouré heeft problemen om de bal te vangen. Doucouré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gueye probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanou met een snelle inworp. Coundoul heeft problemen om de bal te vangen. Coundoul geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sow Fall speelt de bal door. Casset is nu in balbezit. Casset probeert naar een medespeler te passen. Doucouré rent richting de bal. Doucouré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Malaise onderschept slim de pass. Malaise geeft de bal voor. Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Christmann verovert de bal door een tackle van achteren. Christmann geeft een lange en hoge pass. Bodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles Gorilles - SC Cottes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles Gorilles 60%, SC Cottes 40%.
Invincibles Gorilles - SC Cottes 0:1

56e minuut.
Rose rent richting de bal. Doucouré verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucouré verovert de bal door een tackle van achteren. Doucouré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Digo trapt de bal weg van het doel. Tanou kopt de bal weg. Baudin is nu in balbezit. Baudin draait met de bal, schiet en ... Bodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Yatera probeert naar een medespeler te passen. Doucouré is nu in balbezit. Digo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casset onderschept slim de pass. Casset schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Invincibles Gorilles - SC Cottes 1:1

81e minuut.
Digo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diawara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles Gorilles 48%, SC Cottes 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invincibles Gorilles - SC Cottes 1:1