Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Enclumes A-S Thiès
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Sambou is nu in balbezit. Sambou passt de bal in één keer door. Kassoka rent richting de bal. Dansokho rent richting de bal. Dansokho schiet op doel. Guissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - A-S Thiès 1:0

12e minuut.
Guissé trapt de bal weg van het doel. Diaw is nu in balbezit. M`Bengue begaat een overtreding. M`Bengue krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sambaba is nu in balbezit. Sambaba passt de bal zonder na te denken. Dansokho probeert naar een medespeler te passen. Diaher rent richting de bal. Diaher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 47%, A-S Thiès 53%.
Magiques Enclumes - A-S Thiès 1:0

64e minuut.
Diaher onderschept slim de pass. Diaher passt de bal met de wreef. Sambou bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kande kopt de bal weg. Niang bereikt de bal nog maar net als eerste. Niang met een sublieme pass. Tour bereikt de bal nog maar net als eerste. Tour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 58%, A-S Thiès 42%.
Magiques Enclumes - A-S Thiès 1:0