Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Pistolets Acharnés Vautours
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Mbodj kan de bal niet met de borst controleren. Cheikh Niang is nu in balbezit. Mbodj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheikh Niang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Gbodossou is nu in balbezit. Gbodossou passt de bal in één keer door. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Fall schiet op doel. Mbaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Yovo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheikh Niang rent richting de bal. Cheikh Niang speelt de bal door. Yaré Fall rent richting de bal. Yaré Fall schiet op doel. De bal raakt de paal. Mbaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pistolets - Acharnés Vautours 1:0

23e minuut.
Gbodossou kopt de bal weg. Thioune probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ly is nu in balbezit. Yaré Fall onderschept slim de pass. Yaré Fall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian rent richting de bal. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara rent richting de bal. A`dara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tafsir is nu in balbezit. Acogny probeert naar een medespeler te passen. Bendian is nu in balbezit. Faty rent richting de bal. Faty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yovo geeft een lange en hoge pass. Mbodj kopt de bal weg. Klungelig pakt Yaré Fall de bal. Yaré Fall schiet op doel. Mbaye werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pistolets 50%, Acharnés Vautours 50%.
Emportés Pistolets - Acharnés Vautours 1:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christian Sagna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tafsir de bal. Gbodossou rent richting de bal. Gbodossou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pistolets - Acharnés Vautours 2:0

88e minuut.
Mbodj geeft een lange en hoge pass. A`dara is nu in balbezit. Babs verovert de bal door een tackle van achteren. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pistolets - Acharnés Vautours 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pistolets 65%, Acharnés Vautours 35%.
Emportés Pistolets - Acharnés Vautours 2:1