Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Pistolets Emportés Requins
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Bendian verovert de bal door een tackle van achteren. Gbodossou is nu in balbezit. Gbodossou passt de bal zonder na te denken. Yaré Fall is nu in balbezit. Yaré Fall schiet op doel. Dia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Goudiaby Atepa is nu in balbezit. Goudiaby Atepa geeft een hoge lob. Bendian probeert de bal aan de voet te houden. Gomig rent richting de bal. Gomig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
N`Diatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Diouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Diouf passt de bal met de wreef. Yaré Fall rent richting de bal. Yaré Fall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pistolets - Emportés Requins 1:0

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Facoura zal de hoekschop nemen. Marcoux springt en kopt de bal. Daar is Gomig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomig schiet op doel. Lacadé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emportés Pistolets - Emportés Requins 1:1

20e minuut.
Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky geeft een hoge lob. Gomig is nu in balbezit. Gomig schiet op doel. Lacadé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pistolets - Emportés Requins 1:2

38e minuut.
Goudiaby Atepa geeft een lange en hoge pass. Facoura kopt de bal weg. N`Dao bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig is nu in balbezit. Gomig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Samba Ba is nu in balbezit. Bendian rent richting de bal. Bendian met een sublieme pass. Yaré Fall is nu in balbezit. Yaré Fall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pistolets 55%, Emportés Requins 45%.
Emportés Pistolets - Emportés Requins 1:2

47e minuut.
Daar is Acogny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba speelt de bal door. Gomig is nu in balbezit. Gomig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Acogny kopt de bal weg. Gbodossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gbodossou passt de bal met de wreef. Yaré Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Fall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Diouf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oulikou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pistolets 59%, Emportés Requins 41%.
Emportés Pistolets - Emportés Requins 1:2