Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Enclumes Heroiques Fusils
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Klungelig pakt M`Bengue de bal. Dramé verovert de bal door een tackle van achteren. Dramé passt de bal in één keer door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sylla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babs rent richting de bal. Ka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babs wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho speelt de bal door. M`Bengue is nu in balbezit. Sadio onderschept slim de pass. Sadio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

43e minuut.
Songou probeert naar een medespeler te passen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne is nu in balbezit. Babs onderschept slim de pass. Babs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - Heroiques Fusils 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 55%, Heroiques Fusils 45%.
Magiques Enclumes - Heroiques Fusils 0:1

56e minuut.
M`Bengue rent richting de bal. Dramé rent richting de bal. M`Bengue maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag M`Bengue naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Diakmeté met een snelle inworp. Salif Mendy is nu in balbezit. Dansokho probeert naar een medespeler te passen. Sadio is nu in balbezit. Sadio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
M`Bengue geeft de bal voor. Inworp. Samassa met een snelle inworp. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho haalt uit met een fantastische trap. Mansour Badji bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magiques Enclumes - Heroiques Fusils 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 48%, Heroiques Fusils 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magiques Enclumes - Heroiques Fusils 1:1