Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beaux Renards Brillants Glaives
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Nder geeft de bal voor. Antoine Lopy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beaux Renards - Brillants Glaives 1:0

25e minuut.
Coundoul is nu in balbezit. Coundoul passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoine Lopy verovert de bal door een tackle van achteren. Antoine Lopy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nam passt de bal in één keer door. Cissé geeft een hoge lob. Daar is De Carhalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kebe verovert de bal door een tackle van achteren. Kebe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Camara zijn tegenspeler op de grond. Coundoul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciss zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antoine Lopy rent richting de bal. Antoine Lopy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Renards 52%, Brillants Glaives 48%.
Beaux Renards - Brillants Glaives 1:0

67e minuut.
Ba is nu in balbezit. Antoine Lopy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba is nu in balbezit. Antoine Lopy is nu in balbezit. Antoine Lopy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nam rent richting de bal. Nder verovert de bal door een tackle van achteren. Nder geeft een hoge lob. Antoine Lopy is nu in balbezit. Antoine Lopy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beaux Renards - Brillants Glaives 2:0

72e minuut.
Camara heeft problemen om de bal te vangen. Ba rent richting de bal. Camara begaat een overtreding. Camara krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kasso trapt de bal weg. Klungelig pakt Camara de bal. Ciss speelt de bal door. Kebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Renards 45%, Brillants Glaives 55%.
Beaux Renards - Brillants Glaives 2:0