Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Requins Magiques Enclumes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Dia trapt de bal weg van het doel. Thioune rent richting de bal. Tanou met een sublieme pass. Gomig is nu in balbezit. Gomig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioune onderschept slim de pass. Thioune probeert naar een medespeler te passen. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marcoux bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara verovert de bal door een tackle van achteren. A`dara met een sublieme pass. Niane rent richting de bal. Niane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Diakho met de inworp. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara probeert naar een medespeler te passen. Diatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Diatta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Thioune speelt de bal door. A`dara probeert naar een medespeler te passen. Fadiga is nu in balbezit. Niane onderschept slim de pass. Niane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Requins 51%, Magiques Enclumes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emportés Requins - Magiques Enclumes 0:0

46e minuut.
Facoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Facoura passt de bal met de wreef. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. Niane is nu in balbezit. Niane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Goudiaby Atepa passt de bal in één keer door. Djalo is nu in balbezit. Djalo geeft een lange en hoge pass. Sarni rent richting de bal. Sarni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Goudiaby Atepa geeft een hoge lob. Thioune kopt de bal weg. Klungelig pakt Diagne Diop de bal. Gomig rent richting de bal. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Requins - Magiques Enclumes 1:0

79e minuut.
Klungelig pakt Fadiga de bal. A`dara onderschept slim de pass. A`dara passt de bal zonder na te denken. Niane bereikt de bal nog maar net als eerste. Niane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
A`dara verovert de bal door een tackle van achteren. A`dara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goudiaby Atepa de bal. Niane rent richting de bal. Niane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Requins 51%, Magiques Enclumes 49%.
Emportés Requins - Magiques Enclumes 1:0