Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fabuleux Requins Magiques Enclumes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho passt de bal zonder na te denken. Diaher heeft problemen om de bal te vangen. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
M`Bengue rent richting de bal. Keita speelt de bal door. Sow Fall rent richting de bal. Keita verovert de bal door een tackle van achteren. Keita haalt uit met een fantastische trap. Wague probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Diakho onderschept slim de pass. M`Bengue rent richting de bal. M`Bengue probeert naar een medespeler te passen. Ly is nu in balbezit. Ly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dansokho passt de bal met de wreef. Sow is nu in balbezit. Sow geeft een lange en hoge pass. Daar is M`Bengue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bengue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Keita kopt de bal weg. Sow Fall geeft de bal voor. Yehoumé kopt de bal weg. Daar is Diaher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gouge rent richting de bal. Gouge passt de bal met de wreef. Sow probeert de bal aan de voet te houden. Diaher rent richting de bal. Diaher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
M`Bengue kopt de bal weg. Diaher controleert de bal met de borst. Authom is nu in balbezit. Diaher onderschept slim de pass. Diaher schiet op doel. Moreau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Guikoune geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabuleux Requins - Magiques Enclumes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fabuleux Requins 56%, Magiques Enclumes 44%.
Fabuleux Requins - Magiques Enclumes 0:1

49e minuut.
Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka passt de bal met de wreef. Guikoune is nu in balbezit. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Keita passt de bal in één keer door. N`Ze rent richting de bal. N`Ze geeft een lange en hoge pass. Koïta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koïta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
M`Bengue rent richting de bal. Keita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. M`Bengue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. M`Bengue zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Guikoune de bal. Diaher is nu in balbezit. Diaher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Dansokho de bal onder controle te krijgen. Dansokho passt de bal zonder na te denken. Diaher heeft problemen om de bal te vangen. Diaher haalt uit met een fantastische trap. Moreau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Campagne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koïta met de inworp. Keita rent richting de bal. Keita schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Flageul rent richting de bal. Ka rent richting de bal. Met opzet legt Flageul zijn tegenspeler op de grond. Ka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ka kan niet meer verder spelen. Sambaba komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Sambaba rent richting de bal. Sambaba probeert naar een medespeler te passen. Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge geeft een hoge lob. Diaher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabuleux Requins - Magiques Enclumes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fabuleux Requins 67%, Magiques Enclumes 33%.
Fabuleux Requins - Magiques Enclumes 0:2