Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Pétoires Féroces Kangouraux
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Kabely de bal. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba passt de bal met de wreef. Tanou rent richting de bal. Tanou haalt uit met een fantastische trap. Paal! Marone heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Badji geeft een hoge lob. Kabely probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelage begaat een overtreding. Pelage krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kand Senghor geeft een lange en hoge pass. Daar is Badji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badji speelt de bal door. Pelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelage schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Madior probeert naar een medespeler te passen. Koïta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelage onderschept slim de pass. Pelage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - Féroces Kangouraux 0:1

15e minuut.
Fary met een harde bal richting middenveld. Coulibaly kopt de bal weg. Tavarez heeft problemen om de bal te vangen. Pelage rent richting de bal. Pelage haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Digo is nu in balbezit. Digo passt de bal in één keer door. Kabo rent richting de bal. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gadio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabo rent richting de bal. Madior begaat een overtreding. Kabo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kabo met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Diarra rent richting de bal. Diarra probeert naar een medespeler te passen. Kand Senghor met een sublieme pass. Pelage is nu in balbezit. Pelage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
N`Dione geeft een hoge lob. Madior bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanou verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emportés Pétoires - Féroces Kangouraux 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 50%, Féroces Kangouraux 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emportés Pétoires - Féroces Kangouraux 1:1

56e minuut.
Bai Omar onderschept slim de pass. Bai Omar met een sublieme pass. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelage verovert de bal door een tackle van achteren. Pelage schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tikioura met een sublieme pass. Digo is nu in balbezit. Digo passt de bal in één keer door. Pelage rent richting de bal. Pelage schiet op doel. De bal raakt de paal. Diallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diallo met een harde bal richting middenveld. Madior kopt de bal weg. Badji rent richting de bal. Badji probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 56%, Féroces Kangouraux 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emportés Pétoires - Féroces Kangouraux 1:1