Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hérissés Pistolets Guerres Glaives
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Kebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou onderschept slim de pass. Dossou probeert naar een medespeler te passen. Dumur rent richting de bal. Dumur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Pistolets - Guerres Glaives 1:0

19e minuut.
Kassoka onderschept slim de pass. N`Doye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kassoka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kebe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamba geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dumur onderschept slim de pass. Authom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dossou kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Preira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Pistolets - Guerres Glaives 2:0

28e minuut.
Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur schiet op doel. Dumur probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Talla is nu in balbezit. Tamba rent richting de bal. Tamba passt de bal met de wreef. Camara is nu in balbezit. Camara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hérissés Pistolets 45%, Guerres Glaives 55%.
Hérissés Pistolets - Guerres Glaives 2:0

50e minuut.
N`Doye geeft de bal voor. Korr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basse. Basse krijgt een gele kaart. Korr wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Dumur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korr met een snelle inworp. Dossou heeft problemen om de bal te vangen. Dossou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kassoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kassoka probeert naar een medespeler te passen. Mbaye Nder probeert de bal aan de voet te houden. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hérissés Pistolets 52%, Guerres Glaives 48%.
Hérissés Pistolets - Guerres Glaives 2:0