Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Féroces Kangouraux FC Gaillards
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Yiane Tiam passt de bal in één keer door. Badji rent richting de bal. Badji probeert naar een medespeler te passen. Pelage rent richting de bal. Pelage draait met de bal, schiet en ... Maal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Diagne Diop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diagne Diop speelt de bal door. Ly rent richting de bal. Pelage onderschept slim de pass. Pelage draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Badji de bal. Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji maakt een afschuwelijke overtreding. Badji krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko begaat een overtreding. Diarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Digo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ly heeft problemen om de bal te vangen. Pelage rent richting de bal. Pelage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - FC Gaillards 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Féroces Kangouraux 40%, FC Gaillards 60%.
Féroces Kangouraux - FC Gaillards 1:0

81e minuut.
Diarra geeft een lange en hoge pass. Daar is Ly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelage schiet op doel. Maal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Coulibaly rent richting de bal. Coulibaly geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ly de bal. Pelage rent richting de bal. Pelage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - FC Gaillards 2:0

83e minuut.
Daar is Ly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ly geeft een lange en hoge pass. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji geeft een hoge lob. Pelage springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Féroces Kangouraux - FC Gaillards 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Féroces Kangouraux 39%, FC Gaillards 61%.
Féroces Kangouraux - FC Gaillards 3:0