Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroiques Kangouraux Fervents Chiens
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Klungelig pakt Papa Diane de bal. Latyr Diagne is nu in balbezit. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Papa Diane rent richting de bal. Papa Diane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Awadi verovert de bal door een tackle van achteren. Awadi met een sublieme pass. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam draait met de bal, schiet en ... Gomig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Awadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Latyr Diagne rent richting de bal. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Sakho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Khadam de bal. Gbodossou rent richting de bal. Sonko verovert de bal door een tackle van achteren. Khadam onderschept slim de pass. Khadam haalt uit met een fantastische trap. Konaté verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gbodossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhamadou Diaw verovert de bal door een tackle van achteren. Mouhamadou Diaw passt de bal zonder na te denken. Khadam is nu in balbezit. Khadam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sonko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Man met een snelle inworp. Gbodossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gbodossou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sonko zijn tegenspeler op de grond. Sonko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroiques Kangouraux 55%, Fervents Chiens 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heroiques Kangouraux - Fervents Chiens 0:0

57e minuut.
Mouhamadou Diaw geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ka met de inworp. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sakho controleert de bal met de borst. Latyr Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Latyr Diagne passt de bal zonder na te denken. Papa Diane rent richting de bal. Papa Diane schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Sonko is nu in balbezit. Awadi maakt een afschuwelijke overtreding. Sonko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sonko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Papa Diane heeft problemen om de bal te vangen. Papa Diane schiet op doel. Man bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroiques Kangouraux - Fervents Chiens 0:1

69e minuut.
Dabo speelt de bal door. Guissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Guissé passt de bal met de wreef. Mangane rent richting de bal. Mangane geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Salif Mendy kopt de bal weg. Dabo speelt de bal door. Sonko probeert de bal aan de voet te houden. Gbodossou is nu in balbezit. Gbodossou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Awadi is nu in balbezit. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gbodossou. Gbodossou krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mouhamadou Diaw geeft een lange en hoge pass. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho speelt de bal door. Papa Diane rent richting de bal. Papa Diane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroiques Kangouraux - Fervents Chiens 0:2

87e minuut.
Ka met een sublieme pass. Salif Mendy is nu in balbezit. Salif Mendy passt de bal zonder na te denken. Khadam is nu in balbezit. Khadam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroiques Kangouraux 44%, Fervents Chiens 56%.
Heroiques Kangouraux - Fervents Chiens 0:2