Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gaillards Emportés Pétoires
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
el-Mazide Ndiaye speelt de bal door. Diop heeft problemen om de bal te vangen. Samba Ba onderschept slim de pass. Samba Ba haalt uit met een fantastische trap. Bendian heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaillards - Emportés Pétoires 0:1

3e minuut.
Samba Ba is nu in balbezit. Yiane Tiam onderschept slim de pass. Yiane Tiam probeert naar een medespeler te passen. el-Mazide Ndiaye is nu in balbezit. el-Mazide Ndiaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gaillards - Emportés Pétoires 1:1

22e minuut.
Yiane Tiam is nu in balbezit. Gadio onderschept slim de pass. Gadio probeert naar een medespeler te passen. Tanou is nu in balbezit. Tanou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaillards - Emportés Pétoires 1:2

32e minuut.
Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba onderschept slim de pass. Samba Ba met een sublieme pass. Tanou is nu in balbezit. Tanou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bouba Khadam speelt de bal door. Koïta rent richting de bal. Koïta geeft een lange en hoge pass. Gadio rent richting de bal. Gadio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tanou rent richting de bal. Tanou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaillards - Emportés Pétoires 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaillards 54%, Emportés Pétoires 46%.
FC Gaillards - Emportés Pétoires 1:3

48e minuut.
N`Dione geeft een lange en hoge pass. Tanou heeft problemen om de bal te vangen. Samba Ba speelt de bal door. Tanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Diagne Diop rent richting de bal. Samba Ba onderschept slim de pass. Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Tanou rent richting de bal. Tanou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Koïta geeft de bal voor. Tanou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diagne Diop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Tanou de bal. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Samba Ba naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Yiane Tiam is nu in balbezit. el-Mazide Ndiaye bereikt de bal nog maar net als eerste. el-Mazide Ndiaye speelt de bal door. Diop is nu in balbezit. Diop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaillards 64%, Emportés Pétoires 36%.
FC Gaillards - Emportés Pétoires 1:3