Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fervents Chiens Fabuleux Chiens
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Salif Keita kopt de bal weg. Saar is nu in balbezit. Bellon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellon krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Salif Keita met een sublieme pass. Klungelig pakt Papa Diane de bal. Guissé begaat een overtreding. Guissé krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Saar rent richting de bal. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Sakho probeert naar een medespeler te passen. Papa Diane rent richting de bal. Papa Diane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Saar rent richting de bal. Sakho onderschept slim de pass. Sakho speelt de bal door. Papa Diane bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa Diane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Chiens - Fabuleux Chiens 1:0

39e minuut.
Gomig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guikoune met een snelle inworp. Saar is nu in balbezit. Saar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Salih raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sidy Bâ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Chiens 59%, Fabuleux Chiens 41%.
Fervents Chiens - Fabuleux Chiens 1:0

52e minuut.
Mouhamadou Diaw geeft een lange en hoge pass. Papa Diane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallier. Papa Diane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guissé wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papa Diane rent richting de bal. Papa Diane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Chiens - Fabuleux Chiens 2:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Gomig de bal onder controle te krijgen. Gomig geeft de bal voor. Salif Keita controleert de bal met de borst. Barry rent richting de bal. Barry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Chiens - Fabuleux Chiens 2:1

72e minuut.
Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar passt de bal in één keer door. Dabo onderschept slim de pass. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre geeft een hoge lob. Konaté bokst de bal weg.

80e minuut.
Gallier geeft een hoge lob. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mouhamadou Diaw zijn tegenspeler op de grond. Mouhamadou Diaw krijgt een gele kaart. Latorre moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Latorre kan niet meer verder spelen. Tikioura komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mangane probeert naar een medespeler te passen. Papa Diane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa Diane verovert de bal door een tackle van achteren. Papa Diane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fervents Chiens - Fabuleux Chiens 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fervents Chiens 57%, Fabuleux Chiens 43%.
Fervents Chiens - Fabuleux Chiens 3:1