Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASC SÉNÉFO Heroiques Kangouraux
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


19e minuut.
Mbaye Nder passt de bal met de wreef. Awadi rent richting de bal. Awadi met een sublieme pass. Khadam rent richting de bal. Khadam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Awadi is nu in balbezit. Awadi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tidiane Samb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khadam rent richting de bal. Khadam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tidiane Samb geeft de bal voor. Inworp. Salif Mendy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. A`dara heeft problemen om de bal te vangen. A`dara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC SÉNÉFO 56%, Heroiques Kangouraux 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASC SÉNÉFO - Heroiques Kangouraux 0:0

53e minuut.
Diemg bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diemg krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Man zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. A`dara rent richting de bal. A`dara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Awadi rent richting de bal. Awadi passt de bal zonder na te denken. Tidiane Samb heeft problemen om de bal te vangen. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mbaye Nder probeert naar een medespeler te passen. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou onderschept slim de pass. Mendy verovert de bal door een tackle van achteren. Mendy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC SÉNÉFO - Heroiques Kangouraux 1:0

74e minuut.
Mendy is nu in balbezit. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy is nu in balbezit. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Man probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendy is nu in balbezit. Mendy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC SÉNÉFO 58%, Heroiques Kangouraux 42%.
ASC SÉNÉFO - Heroiques Kangouraux 1:0