Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brillants Kangouraux SEBAM
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Campagne geeft een lange en hoge pass. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara onderschept slim de pass. Camara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dia Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Tjan rent richting de bal. Dia Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjan is nu in balbezit. Tjan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré verovert de bal door een tackle van achteren. Traoré speelt de bal door. Dione is nu in balbezit. Dione draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brillants Kangouraux 56%, SEBAM 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brillants Kangouraux - SEBAM 0:0

51e minuut.
Traoré passt de bal met de wreef. Konaté rent richting de bal. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaw rent richting de bal. Diaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Traoré speelt de bal door. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré geeft een lange en hoge pass. Konaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaté geeft een hoge lob. Paal! Mouhamadou Diaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Traoré speelt de bal door. Diaw probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campagne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campagne schiet op doel. Daar is Yiane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brillants Kangouraux 36%, SEBAM 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brillants Kangouraux - SEBAM 0:0