Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hérissés Pistolets ASC SÉNÉFO
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
N`Doye probeert naar een medespeler te passen. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou passt de bal in één keer door. Dumur is nu in balbezit. Dumur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bai Omar met een snelle inworp. N`Doye geeft de bal voor. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita geeft een hoge lob. Souleymane Fall krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Pistolets - ASC SÉNÉFO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hérissés Pistolets 59%, ASC SÉNÉFO 41%.
Hérissés Pistolets - ASC SÉNÉFO 0:1

47e minuut.
Virassamy onderschept slim de pass. N`Doye verovert de bal door een tackle van achteren. N`Doye speelt de bal door. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Diemg rent richting de bal. Diemg probeert naar een medespeler te passen. Dumur is nu in balbezit. Dossou is nu in balbezit. Dossou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mbaye Nder rent richting de bal. N`Doye verovert de bal door een tackle van achteren. N`Doye met een sublieme pass. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Korr geeft een hoge lob. Bai Omar heeft problemen om de bal te vangen. Bai Omar met een sublieme pass. Mendy is nu in balbezit. Mendy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Virassamy geeft een lange en hoge pass. Bai Omar met een sublieme pass. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hérissés Pistolets - ASC SÉNÉFO 0:2

80e minuut.
Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latyr. Latyr krijgt een gele kaart. Souleymane Fall roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Souleymane Fall kan niet meer verder spelen. Diemg komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Inworp. De Carhalho met de inworp. Klungelig pakt Dossou de bal. Dossou geeft een lange en hoge pass. Korr maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hérissés Pistolets 55%, ASC SÉNÉFO 45%.
Hérissés Pistolets - ASC SÉNÉFO 0:2