Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Lions Emportés Pétoires
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kabely verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba rent richting de bal. Christian Sagna rent richting de bal. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba schiet op doel. Mangane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. San rent richting de bal. San haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Lions - Emportés Pétoires 0:1

13e minuut.
Kabely is nu in balbezit. Kane Sy onderschept slim de pass. Kabo is nu in balbezit. Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Kane Sy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Lions - Emportés Pétoires 1:1

15e minuut.
Bourdillat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadio. Bourdillat raakt geblesseerd tijdens het duel. Tidiane Samb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Savin kopt de bal weg. Kane Sy rent richting de bal. Kane Sy draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Tavarez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dia de bal. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba draait met de bal, schiet en ... Mangane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Lions - Emportés Pétoires 1:2

31e minuut.
Klungelig pakt San de bal. San passt de bal met de wreef. Gadio rent richting de bal. Gadio geeft een lange en hoge pass. San maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
US Lions - Emportés Pétoires 1:3

33e minuut.
N`Dione met een snelle inworp. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Lions 55%, Emportés Pétoires 45%.
US Lions - Emportés Pétoires 1:3

47e minuut.
Christian Sagna is nu in balbezit. Christian Sagna geeft een lange en hoge pass. Diawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin is nu in balbezit. Kabely verovert de bal door een tackle van achteren. Kane Sy is nu in balbezit. Kane Sy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Lions - Emportés Pétoires 2:3

75e minuut.
Tavarez met een snelle inworp. Gadio controleert de bal met de borst. Gadio geeft een hoge lob. San bereikt de bal nog maar net als eerste. San draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Lions 58%, Emportés Pétoires 42%.
US Lions - Emportés Pétoires 2:3