Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALLAHU_AKBAR Force boys FC
Kharabagh Tactiek 1striker
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 66.3
formidable Schieten very good
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Andrieu speelt de bal door. Rambert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kindera. Rambert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rędzina met een snel genomen vrije trap. Rambert springt en kopt de bal. Cronander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe passt de bal in één keer door. Cobeño speelt de bal door. Hanf rent richting de bal. Hanf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Force boys FC 0:1

12e minuut.
MacIndoe speelt de bal door. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf passt de bal met de wreef. Cobeño rent richting de bal. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Agirrezabala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Rambert kan de bal niet met de borst controleren. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALLAHU_AKBAR - Force boys FC 1:1

25e minuut.
Markus speelt de bal door. Daar is Hanf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrieu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrieu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Vezzaro geeft de bal voor. Inworp. Markus met een snelle inworp. Hanf geeft de bal voor. Cobeño krijgt zijn hoofd ertegen. Agirrezabala bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Markus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanf geeft een hoge lob. Daar is MacIndoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIndoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hanf kopt de bal weg. Rędzina rent richting de bal. Rędzina passt de bal met de wreef. Rambert is nu in balbezit. Rambert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 49%, Force boys FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALLAHU_AKBAR - Force boys FC 1:1

51e minuut.
Hanf passt de bal in één keer door. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño passt de bal in één keer door. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Rambert verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpulla is nu in balbezit. Rambert verovert de bal door een tackle van achteren. Rambert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sălăgeanu met een sublieme pass. Skish bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cobeño zijn tegenspeler op de grond. Cobeño krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kindera is nu in balbezit. Kindera geeft de bal voor. Inworp. Chiper met de inworp. Rędzina met een sublieme pass. Cronander bokst de bal weg. Rambert rent richting de bal. Rambert draait met de bal, schiet en ... Cronander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Force boys FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 57%, Force boys FC 43%.
ALLAHU_AKBAR - Force boys FC 2:1