Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şirvan FK Shamkir FC
Şir-41-yeni Tactiek 4-1-2-1-2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
55.5 gemiddelde waardering 61.6
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Skubała springt en kopt de bal. Boldici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şirvan FK - Shamkir FC 0:1

3e minuut.
Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell geeft de bal voor. Berendsen kopt de bal weg. Pistrui rent richting de bal. Pistrui geeft een hoge lob. Paal! Nadiroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
İyigün is nu in balbezit. İyigün geeft de bal voor. Feyzullayev rent richting de bal. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Golon draait met de bal, schiet en ... Nadiroğlu bokst de bal weg. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell geeft de bal voor. Nadiroğlu bokst de bal weg. Daar is Żygus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şirvan FK - Shamkir FC 1:1

19e minuut.
Zakos onderschept slim de pass. Zakos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Pinho geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boldici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boldici speelt de bal door. Ortiz kopt de bal weg. Klungelig pakt İsrafilov de bal. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Skubała springt en kopt de bal. Boldici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gąsienica onderschept slim de pass. Żygus geeft een lange en hoge pass. Pinho kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Boldici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Pinho passt de bal in één keer door. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres geeft een hoge lob. Skubała springt en kopt de bal. Boldici bokst de bal weg. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şirvan FK - Shamkir FC 1:2

42e minuut.
Golon probeert naar een medespeler te passen. Connell heeft problemen om de bal te vangen. Zakos is nu in balbezit. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nadiroğlu met een harde bal richting middenveld. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres probeert naar een medespeler te passen. Skubała rent richting de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şirvan FK 50%, Shamkir FC 50%.
Şirvan FK - Shamkir FC 1:2

61e minuut.
Gąsienica met een sublieme pass. Ortiz met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres geeft de bal voor. Zakiroğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Əcəmi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
İyigün onderschept slim de pass. İyigün geeft de bal voor. Feyzullayev rent richting de bal. Golon verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zakiroğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zakos neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Żygus de bal. Berendsen rent richting de bal. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov geeft de bal voor. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şirvan FK - Shamkir FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şirvan FK 62%, Shamkir FC 38%.
Şirvan FK - Shamkir FC 1:3