Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Günəşli FC FC Keshle
F4-2-3-1 Tactiek ferqli
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 68.7
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


13e minuut.
Kobierski kopt de bal weg. Kaznějský is nu in balbezit. Kaznějský speelt de bal door. Ayma rent richting de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Helpers passt de bal met de wreef. Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft de bal voor. Ayma maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Gubán kopt de bal weg. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - FC Keshle 0:1

37e minuut.
Gubán kopt de bal weg. García Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Gos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat passt de bal in één keer door. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ... Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - FC Keshle 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Günəşli FC 46%, FC Keshle 54%.
Günəşli FC - FC Keshle 0:2

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smoktunowicz met de inworp. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan geeft een lange en hoge pass. Gubán krijgt zijn hoofd ertegen. Gos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Açıkkanat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şəkərəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liber is nu in balbezit. Ioan onderschept slim de pass. Ioan geeft een lange en hoge pass. Gos bokst de bal weg.

67e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Bratianu onderschept slim de pass. Bratianu geeft een hoge lob. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lutuc geeft een hoge lob. Gubán kopt de bal weg. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Açıkkanat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
García Estévez kopt de bal weg. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - FC Keshle 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Günəşli FC 53%, FC Keshle 47%.
Günəşli FC - FC Keshle 0:3