Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Keshle Lâ İlâhe İllAllah
ferqli Tactiek king
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
69.2 gemiddelde waardering 62.6
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Lutuc is nu in balbezit. Pyskaty begaat een overtreding. Lutuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lutuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martínez Vinuesa controleert de bal met de borst. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán is nu in balbezit. Gubán schiet op doel. Rzeźnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Alimena verovert de bal door een tackle van achteren. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft de bal voor. Tüske krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Şəkərəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyż is nu in balbezit. Czyż geeft een hoge lob. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat schiet op doel. Rzeźnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz geeft een hoge lob. Psohlavec kopt de bal weg. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Gubán springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Keshle 56%, Lâ İlâhe İllAllah 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Keshle - Lâ İlâhe İllAllah 0:0

48e minuut.
Benard speelt de bal door. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft de bal voor. Tüske springt en kopt de bal. Klungelig pakt Trujillo de bal. Arnesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Łatuszyński passt de bal zonder na te denken. Tüske met een sublieme pass. Pyskaty heeft problemen om de bal te vangen. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Tüske maakt een snoekduik en kopt de bal. Arnesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ioan geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik probeert naar een medespeler te passen. Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Açıkkanat is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kanik komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pólvora bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Psohlavec rent richting de bal. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Şəkərəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanik geeft de bal voor. Açıkkanat springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty passt de bal zonder na te denken. Tüske rent richting de bal. Tüske draait met de bal, schiet en ... Arnesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pyskaty neemt de hoekschop. Tüske maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Lâ İlâhe İllAllah 0:1

73e minuut.
Martínez Vinuesa kopt de bal weg. Şəkərəliyev met een sublieme pass. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat schiet op doel. Rzeźnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Keshle - Lâ İlâhe İllAllah 1:1

78e minuut.
Açıkkanat kopt de bal weg. Sałek heeft problemen om de bal te vangen. Gubán rent richting de bal. Gubán schiet op doel. Rzeźnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Keshle - Lâ İlâhe İllAllah 2:1

80e minuut.
Psohlavec speelt de bal door. Pólvora met een sublieme pass. Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Arnesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo geeft een hoge lob. Gubán kopt de bal weg. Ioan rent richting de bal. Ioan geeft de bal voor. Rzeźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Alimena passt de bal met de wreef. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Tüske rent richting de bal. Tüske draait met de bal, schiet en ... Arnesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Keshle 47%, Lâ İlâhe İllAllah 53%.
FC Keshle - Lâ İlâhe İllAllah 2:1