Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:22
  • Competitiewedstrijd: Premyer Liqa
  • Stadion: The Den
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26468
Millwall F.C. Günəşli FC
Offside Trap Tactiek F4-2-3-1
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
66.9 gemiddelde waardering 67.2
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Magginas rent richting de bal. Magginas geeft de bal voor. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall F.C. - Günəşli FC 0:1

3e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Helpers verovert de bal door een tackle van achteren. Helpers geeft een lange en hoge pass. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Daar is Piñar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jolbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużny is nu in balbezit. Jolbert rent richting de bal. Jolbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałużny rent richting de bal. Kałużny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kurach geeft de bal voor. Spinozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinozzi passt de bal zonder na te denken. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma haalt uit met een fantastische trap. Nooitmeer bokst de bal weg. Kaznějský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pantazatos probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Jolbert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millwall F.C. - Günəşli FC 1:1

18e minuut.
Piñar verovert de bal door een tackle van achteren. Piñar geeft de bal voor. Magginas kopt de bal weg. Ayma rent richting de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Tătărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu met een snelle inworp. Kałużny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tătărescu kopt de bal weg. Magginas met een sublieme pass. Georgopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Kaznějský de bal. Kaznějský geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nooitmeer probeert naar een medespeler te passen. Magginas is nu in balbezit. Pantazatos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantazatos krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kurach kopt de bal weg. Magginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magginas met een sublieme pass. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ... Nooitmeer bokst de bal weg.

42e minuut.
Kaznějský geeft een lange en hoge pass. Magistris kopt de bal weg. Georgopoulos rent richting de bal. Georgopoulos geeft een hoge lob. Ayma springt en kopt de bal. Nooitmeer bokst de bal weg.

42e minuut.
Łapiński geeft een hoge lob. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Kałużny is nu in balbezit. Kałużny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gos bokst de bal weg.

45e minuut.
Magginas speelt de bal door. Georgopoulos rent richting de bal. Georgopoulos passt de bal in één keer door. Kaznějský rent richting de bal. Kaznějský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall F.C. 68%, Günəşli FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millwall F.C. - Günəşli FC 1:1

49e minuut.
Struna geeft de bal voor. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazatos geeft een lange en hoge pass. Jolbert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kurach passt de bal met de wreef. Magginas is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magginas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Popescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jolbert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabelli. Sabelli krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Kałużny rent richting de bal. Kurach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kurach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall F.C. 49%, Günəşli FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millwall F.C. - Günəşli FC 1:1