Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kepez Gence Shamkir FC
Normal Tactiek 4-1-2-1-2
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 62.8
good Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Pinho is nu in balbezit. Pinho geeft de bal voor. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zakiroğlu is nu in balbezit. Wadzita is nu in balbezit. Zakiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Könyves heeft problemen om de bal te vangen. Könyves onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:1

8e minuut.
Inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres geeft een lange en hoge pass. Skubała krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Łoskot de bal. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:2

13e minuut.
Szczerski rent richting de bal. Szczerski geeft de bal voor. Daar is Šovljanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev passt de bal in één keer door. Ortiz geeft een hoge lob. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skubała probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres probeert naar een medespeler te passen. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:3

34e minuut.
Zakiroğlu onderschept slim de pass. Zakiroğlu passt de bal zonder na te denken. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:4

36e minuut.
Könyves geeft de bal voor. Torres kopt de bal weg. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz geeft een hoge lob. Skubała springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cardoso is nu in balbezit. Cardoso geeft een hoge lob. Szczerski is nu in balbezit. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Żygus rent richting de bal. Żygus geeft een hoge lob. Könyves kopt de bal weg. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Łoskot probeert naar een medespeler te passen. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho geeft een lange en hoge pass. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 54%, Shamkir FC 46%.
Kepez Gence - Shamkir FC 0:4

46e minuut.
Fekhma komt het veld opgelopen. Flis komt het veld opgelopen. Bánkuti komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Quaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsienica geeft de bal voor. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor. Skubała krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Łoskot de bal. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:5

64e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Könyves kopt de bal weg. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:6

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Zakiroğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:7

66e minuut.
Zakiroğlu is nu in balbezit. Pieronek begaat een overtreding. Zakiroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. İsrafilov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zakiroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Shamkir FC 0:8

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Udrea komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Brzeski geeft de bal voor. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Pinho geeft de bal voor. Skubała maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Könyves met een harde bal richting middenveld. Torres kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Skubała krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres geeft de bal voor. Skubała kopt de bal weg. Zakiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Flis kopt de bal weg. İsrafilov rent richting de bal. Wadzita begaat een overtreding. Wadzita krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Könyves kopt de bal weg. Bánkuti probeert de bal aan de voet te houden. Pinho probeert naar een medespeler te passen. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 59%, Shamkir FC 41%.
Kepez Gence - Shamkir FC 0:8