Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:22
  • Competitiewedstrijd: Premyer Liqa
  • Stadion: CXELDI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30486
CXELDI Şirvan FK
gol gol Tactiek Şir-41-yeni
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 50.6
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
López Alcaide verovert de bal door een tackle van achteren. Repanis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Alcaide. Repanis raakt geblesseerd tijdens het duel. Repanis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trung Hải met een sublieme pass. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă passt de bal zonder na te denken. Gostimir is nu in balbezit. Gostimir haalt uit met een fantastische trap. Boldici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Trung Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hải geeft de bal voor. Gostimir is nu in balbezit. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Şirvan FK 1:0

27e minuut.
Sedati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İsgəndərov. Sedati raakt geblesseerd tijdens het duel. Pobuta met een snel genomen vrije trap. Gostimir springt en kopt de bal. Boldici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Pobuta met de inworp. Trung Hải geeft een hoge lob. Gostimir springt en kopt de bal. Boldici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Şirvan FK 2:0

33e minuut.
Oberstein geeft een hoge lob. Gostimir kopt de bal weg. Klungelig pakt Hruşcă de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Repanis speelt de bal door. Gostimir rent richting de bal. Alföldi is nu in balbezit. Gostimir onderschept slim de pass. Gostimir draait met de bal, schiet en ... Boldici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 24%, Şirvan FK 76%.
CXELDI - Şirvan FK 2:0

48e minuut.
Repanis probeert naar een medespeler te passen. Gostimir is nu in balbezit. Canelas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gostimir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repanis komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Pobuta passt de bal in één keer door. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải speelt de bal door. Gostimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostimir draait met de bal, schiet en ... Boldici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Grandis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostimir bereikt de bal nog maar net als eerste. İyigün begaat een overtreding. İyigün krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trung Hải de bal. Trung Hải met een sublieme pass. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải probeert naar een medespeler te passen. Alföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostimir onderschept slim de pass. Gostimir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 27%, Şirvan FK 73%.
CXELDI - Şirvan FK 2:0