Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force boys FC Millwall F.C.
1striker Tactiek Offside Trap
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 67.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


10e minuut.
Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală met een sublieme pass. Klungelig pakt Tătărescu de bal. Tătărescu geeft een hoge lob. Jolbert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sălăgeanu geeft een hoge lob. Brunat is nu in balbezit. Magistris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brunat raakt geblesseerd tijdens het duel. Brunat neemt de penalty, wat een uithaal! Nooitmeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Millwall F.C. 1:0

27e minuut.
Marletta met een sublieme pass. Klungelig pakt Tătărescu de bal. Tătărescu passt de bal in één keer door. Jolbert is nu in balbezit. Jolbert draait met de bal, schiet en ... Cotea bokst de bal weg.

31e minuut.
Sucală met een snelle inworp. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Kałużny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Inworp. Tătărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală geeft een hoge lob. Jolbert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Force boys FC - Millwall F.C. 1:1

36e minuut.
Łapiński probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Jolbert rent richting de bal. Jolbert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hanf probeert de bal met de borst te controleren. Struna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hanf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magistris is nu in balbezit. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 60%, Millwall F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Force boys FC - Millwall F.C. 1:1

60e minuut.
Łapiński passt de bal met de wreef. Marletta speelt de bal door. Jolbert rent richting de bal. Kałużny rent richting de bal. Kałużny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Scarpulla probeert naar een medespeler te passen. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. Nooitmeer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Millwall F.C. 2:1

74e minuut.
Struna onderschept slim de pass. Hanf verovert de bal door een tackle van achteren. Hanf met een sublieme pass. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Nooitmeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Łapiński met een sublieme pass. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu passt de bal met de wreef. Kałużny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu met een sublieme pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Nooitmeer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Millwall F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 50%, Millwall F.C. 50%.
Force boys FC - Millwall F.C. 3:1