Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALLAHU_AKBAR FC Keshle
Kharabagh Tactiek ferqli
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
41.7 gemiddelde waardering 64.8
solide Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Şəkərəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Skish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán is nu in balbezit. Gubán draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński bokst de bal weg.

5e minuut.
Lutuc rent richting de bal. Lutuc geeft een hoge lob. Açıkkanat kopt de bal weg. Gubán rent richting de bal. Gubán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Smoktunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Smoktunowicz geeft een hoge lob. Açıkkanat kopt de bal weg. Gubán rent richting de bal. Gubán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:1

12e minuut.
Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Trujillo is nu in balbezit. Rambert maakt een afschuwelijke overtreding. Rambert krijgt een gele kaart. Trujillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Korbut passt de bal met de wreef. Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:2

18e minuut.
Ioan passt de bal met de wreef. Smoktunowicz geeft de bal voor. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:3

20e minuut.
Açıkkanat geeft de bal voor. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gubán raakt geblesseerd tijdens het duel. Açıkkanat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:4

28e minuut.
Klungelig pakt Şəkərəliyev de bal. Şəkərəliyev passt de bal zonder na te denken. Smoktunowicz geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:5

30e minuut.
Ioan geeft een hoge lob. Açıkkanat springt en kopt de bal. Skish heeft problemen om de bal te vangen. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat schiet op doel. Gliszczyński bokst de bal weg.

40e minuut.
Ioan kopt de bal weg. Korbut probeert naar een medespeler te passen. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:6

42e minuut.
Şəkərəliyev passt de bal zonder na te denken. Gubán rent richting de bal. Zeoli begaat een overtreding. Zeoli krijgt een gele kaart. Gubán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ioan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gubán rent richting de bal. Gubán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:7

45e minuut.
Ioan met een sublieme pass. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Skish legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gubán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Açıkkanat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 79%, FC Keshle 21%.
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:7

47e minuut.
Ioan geeft de bal voor. Gubán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulikowski. Gubán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ioan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Korbut geeft een hoge lob. Lutuc kopt de bal weg. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat springt en kopt de bal. Gliszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kanik komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Czyż met een sublieme pass. Lutuc rent richting de bal. Lutuc passt de bal in één keer door. Şəkərəliyev kan de bal niet met de borst controleren. Şəkərəliyev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ioan is nu in balbezit. Ioan geeft een lange en hoge pass. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:8

64e minuut.
Rambert speelt de bal door. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıkkanat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Açıkkanat krijgt een gele kaart. Chiper raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chiper kan niet meer verder spelen.

65e minuut.
Kanik passt de bal in één keer door. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat passt de bal in één keer door. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel. Gliszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Czyż kan de bal niet met de borst controleren. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Ioan is nu in balbezit. Ioan geeft een lange en hoge pass. Gubán krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Şabanov de bal. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan speelt de bal door. Gubán rent richting de bal. Gubán draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:9

81e minuut.
Kanik met een sublieme pass. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:10

83e minuut.
Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev met een sublieme pass. Kanik speelt de bal door. Ioan is nu in balbezit. Ioan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kanik met een sublieme pass. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan met een sublieme pass. Gubán rent richting de bal. Gubán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kanik passt de bal met de wreef. Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev passt de bal zonder na te denken. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 73%, FC Keshle 27%.
ALLAHU_AKBAR - FC Keshle 0:11