Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lâ İlâhe İllAllah CXELDI
king Tactiek gol gol
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 58.7
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Łatuszyński met een snelle inworp. Pólvora speelt de bal door. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty geeft een hoge lob. Tüske krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Trung Hải geeft de bal voor. Klungelig pakt Psohlavec de bal. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostimir onderschept slim de pass. Gostimir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Trung Hải geeft de bal voor. Sałek kopt de bal weg. Trung Hải geeft een hoge lob. Gostimir springt en kopt de bal. Rzeźnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - CXELDI 0:1

16e minuut.
Sedati is nu in balbezit. Łatuszyński is nu in balbezit. Sedati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sedati krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek probeert naar een medespeler te passen. Ramírez speelt de bal door. Pyskaty is nu in balbezit. Repanis onderschept slim de pass. Mihăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty passt de bal met de wreef. Tüske is nu in balbezit. Tüske draait met de bal, schiet en ... Mihăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Pobuta kopt de bal weg. Tüske is nu in balbezit. Tüske schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lâ İlâhe İllAllah 47%, CXELDI 53%.
Lâ İlâhe İllAllah - CXELDI 0:1

48e minuut.
Włodarz onderschept slim de pass. Benard verovert de bal door een tackle van achteren. Benard geeft de bal voor. Tüske is nu in balbezit. Tüske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lâ İlâhe İllAllah - CXELDI 1:1

51e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez met een sublieme pass. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Tüske krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Repanis met een sublieme pass. Gostimir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pólvora. Pólvora krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hruşcă geeft de bal voor. Klungelig pakt Sałek de bal. Gostimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostimir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - CXELDI 1:2

66e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Włodarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft de bal voor. Tüske maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psohlavec verovert de bal door een tackle van achteren. Psohlavec geeft de bal voor. Tüske rent richting de bal. Tüske haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lâ İlâhe İllAllah 41%, CXELDI 59%.
Lâ İlâhe İllAllah - CXELDI 1:2