Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Günəşli FC Kepez Gence
F4-2-3-1 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 49.4
outstanding Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli passt de bal met de wreef. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ... Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Başar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli passt de bal zonder na te denken. Ayma rent richting de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg.

6e minuut.
Magginas geeft de bal voor. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma onderschept slim de pass. Ayma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łoskot de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 1:0

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magginas neemt de hoekschop. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 2:0

20e minuut.
Pieronek rent richting de bal. Liber onderschept slim de pass. Liber geeft een hoge lob. Ayma is nu in balbezit. Ayma haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sabelli met een sublieme pass. Ayma rent richting de bal. Könyves rent richting de bal. Ayma onderschept slim de pass. Ayma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Sabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başar is nu in balbezit. Başar passt de bal zonder na te denken. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot met een sublieme pass. Ayma is nu in balbezit. Ayma schiet op doel. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 3:0

37e minuut.
Wadzita kan de bal niet met de borst controleren. Łoskot is nu in balbezit. Ayma verovert de bal door een tackle van achteren. Ayma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 4:0

39e minuut.
Magginas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wadzita de bal. Ayma is nu in balbezit. Ayma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 5:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magginas met de inworp. Georgopoulos rent richting de bal. Georgopoulos geeft de bal voor. Ayma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kaznějský passt de bal met de wreef. Könyves rent richting de bal. Ayma verovert de bal door een tackle van achteren. Ayma draait met de bal, schiet en ... Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Günəşli FC 27%, Kepez Gence 73%.
Günəşli FC - Kepez Gence 6:0

47e minuut.
Inworp. Fekhma komt het veld opgelopen. Flis komt het veld opgelopen. Bánkuti komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajduk komt het veld opgelopen. Pomian komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Doeltrap. Gos trapt de bal weg van het doel. Georgopoulos kopt de bal weg. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Könyves kopt de bal weg. Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal in één keer door. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský geeft een hoge lob. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel. Na een snelle pass probeert Könyves de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 7:0

64e minuut.
Sabelli speelt de bal door. Magginas rent richting de bal. Magginas geeft een hoge lob. Ayma maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kaznějský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgopoulos geeft een lange en hoge pass. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabelli met de inworp. Magginas probeert naar een medespeler te passen. Georgopoulos geeft een hoge lob. Ayma maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Sabelli met een snelle inworp. Magginas geeft een hoge lob. Ayma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Günəşli FC - Kepez Gence 8:0

74e minuut.
Inworp. Kaznějský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgopoulos geeft een lange en hoge pass. Ayma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kaznějský kopt de bal weg. Georgopoulos is nu in balbezit. Georgopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ayma heeft problemen om de bal te vangen. Ayma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ayma passt de bal in één keer door. Georgopoulos is nu in balbezit. Georgopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Ayma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayma draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pieronek passt de bal in één keer door. Piñar probeert naar een medespeler te passen. Georgopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ayma heeft problemen om de bal te vangen. Ayma schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg.

79e minuut.
Georgopoulos passt de bal in één keer door. Magginas is nu in balbezit. Magginas probeert naar een medespeler te passen. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Hajduk geeft een hoge lob. Könyves probeert de bal met de borst te controleren. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ayma krijgt zijn hoofd ertegen. Brzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský verovert de bal door een tackle van achteren. Kaznějský geeft de bal voor. Ayma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ayma rent richting de bal. Kaznějský is nu in balbezit. Kaznějský met een sublieme pass. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sabelli is nu in balbezit. Sabelli passt de bal in één keer door. Magginas rent richting de bal. Magginas geeft de bal voor. Ayma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Günəşli FC 28%, Kepez Gence 72%.
Günəşli FC - Kepez Gence 8:0