Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şirvan FK ORXK
Şir-41-yeni Tactiek 4-4-2 kompakt
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
De Piero probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Hercka is nu in balbezit. Hercka draait met de bal, schiet en ... Boldici bokst de bal weg.

8e minuut.
Hercka rent richting de bal. Hercka geeft een hoge lob. López Alcaide probeert de bal aan de voet te houden. De Piero is nu in balbezit. De Piero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Berendsen speelt de bal door. Zakos rent richting de bal. Zakos met een sublieme pass. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədov begaat een overtreding. Əsədov krijgt een gele kaart. Berendsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grandis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Golon maakt een snoekduik en kopt de bal. Məmmədbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Seyidzadə geeft een lange en hoge pass. Daar is Orpiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orpiszewski geeft een hoge lob. Berendsen rent richting de bal. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Məmmədbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Zakos rent richting de bal. Zakos geeft de bal voor. Daar is Berendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şirvan FK - ORXK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şirvan FK 43%, ORXK 57%.
Şirvan FK - ORXK 1:0

48e minuut.
İyigün rent richting de bal. Hercka onderschept slim de pass. Orpiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Grandis is nu in balbezit. Grandis passt de bal in één keer door. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero haalt uit met een fantastische trap. Boldici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şirvan FK - ORXK 1:1

60e minuut.
Əsədov geeft een hoge lob. Inworp. Zakos met een snelle inworp. İyigün is nu in balbezit. İyigün geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Piconeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Connell geeft een hoge lob. Golon maakt een snoekduik en kopt de bal. Məmmədbəyov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berendsen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Şirvan FK - ORXK 2:1

73e minuut.
Zakos passt de bal zonder na te denken. Hercka controleert de bal met de borst. İyigün probeert naar een medespeler te passen. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zakos met de inworp. İyigün bereikt de bal nog maar net als eerste. İyigün geeft een lange en hoge pass. Berendsen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şirvan FK - ORXK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şirvan FK 42%, ORXK 58%.
Şirvan FK - ORXK 3:1