Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamkir FC Force boys FC
Long Ball Tactiek 1striker
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 66.5
good Schieten very good
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus geeft de bal voor. Daar is Feyzullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe probeert naar een medespeler te passen. Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pinho passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Torres passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Scarpulla met een sublieme pass. Pinho geeft de bal voor. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Cotea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Force boys FC 1:0

26e minuut.
Bartolucci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu met een snelle inworp. Pinho is nu in balbezit. Pinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sălăgeanu passt de bal met de wreef. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 59%, Force boys FC 41%.
Shamkir FC - Force boys FC 1:0

48e minuut.
Farías probeert naar een medespeler te passen. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Zakiroğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Force boys FC 2:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zakiroğlu stond buitenspel. Udrea komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Šovljanski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Məhərrəmov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpulla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortiz wilt de vrije trap nemen. Zakiroğlu kopt de bal weg. Cotea bokst de bal weg.

81e minuut.
Klungelig pakt Gąsienica de bal. Brunat is nu in balbezit. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
MacIndoe geeft een hoge lob. Hanf kopt de bal weg. Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Force boys FC 2:1

90e minuut.
Köroğlu geeft een hoge lob. Zakiroğlu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zakiroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 55%, Force boys FC 45%.
Shamkir FC - Force boys FC 2:1