Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.01
  • Stadion: Jurgen Klopp Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4714
Azəryol FC Sharvili SC
GegenPress(new) Tactiek 002
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
36.3 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Faas is nu in balbezit. Faas geeft een lange en hoge pass. Trupo rent richting de bal. Trupo geeft een lange en hoge pass. Türel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wojdat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amilov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Faas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Axundov is nu in balbezit. Axundov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Orucov kopt de bal weg. Klungelig pakt Rajš de bal. Axundov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Türel rent richting de bal. Coşqun rent richting de bal. Türel onderschept slim de pass. Türel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 1:0

28e minuut.
Orucov met een sublieme pass. Eliauri rent richting de bal. Gioulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gioulis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Orucov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 77%, Sharvili SC 23%.
Azəryol FC - Sharvili SC 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Babaşov de bal. Eliauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajš onderschept slim de pass. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Rosal komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Trupo geeft een lange en hoge pass. Babaşov kopt de bal weg. Orucov probeert de bal aan de voet te houden. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Babaşov is nu in balbezit. Babaşov geeft de bal voor. Rosal rent richting de bal. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Həşimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 2:0

61e minuut.
Nadiroğlu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tağızadə de bal. Tağızadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Əfəndiyev passt de bal zonder na te denken. Orucov heeft problemen om de bal te vangen. Orucov passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Epure komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Orucov met de inworp. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tağızadə de bal. Tağızadə haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 2:1

74e minuut.
Gioulis probeert naar een medespeler te passen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundov onderschept slim de pass. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Doeltrap. Akifli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 65%, Sharvili SC 35%.
Azəryol FC - Sharvili SC 2:1