Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Gunners Baku FC Arsenal F.K.
Tactic A Tactiek sabeer
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47 gemiddelde waardering 32.7
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Papafloratos geeft de bal voor. Woronicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Məmmədbəyov de bal. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Woronicz met een snelle inworp. Papafloratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Qazıyev zijn tegenspeler op de grond. Papafloratos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Səfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Səfərov geeft een lange en hoge pass. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński draait met de bal, schiet en ... Rahibov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Arsenal F.K. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 20%, Arsenal F.K. 80%.
The Gunners Baku FC - Arsenal F.K. 1:0

48e minuut.
Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal verovert de bal door een tackle van achteren. Fňukal geeft de bal voor. Woronicz rent richting de bal. Woronicz geeft een lange en hoge pass. Rahibov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Arsenal F.K. 2:0

54e minuut.
Papafloratos passt de bal zonder na te denken. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz passt de bal in één keer door. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Papafloratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papafloratos geeft een hoge lob. Balaşzadə heeft problemen om de bal te vangen. Fňukal rent richting de bal. Fňukal haalt uit met een fantastische trap. Rahibov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buitenspel voor Nəzərli. Goede buitenspelval van de verdediging. Lafont neemt vlug de vrije trap. Balaşzadə rent richting de bal. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński draait met de bal, schiet en ... Rahibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Daar is Woronicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woronicz met een sublieme pass. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński schiet op doel. Rahibov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Arsenal F.K. 3:0

79e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński draait met de bal, schiet en ... Rahibov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Arsenal F.K. 4:0

81e minuut.
Woronicz passt de bal zonder na te denken. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Papafloratos begaat een overtreding. Papafloratos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 24%, Arsenal F.K. 76%.
The Gunners Baku FC - Arsenal F.K. 4:0