Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azəryol FC xetaispor AS
GegenPress(new) Tactiek xxxx
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 42.4
adequate Schieten good
good Passen average
good Verdedigen very good


5e minuut.
Olovsson probeert de bal met de borst te controleren. Mirzəyev rent richting de bal. Mirzəyev passt de bal zonder na te denken. Uhlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlmann schiet op doel. Kiełczykowski bokst de bal weg.

14e minuut.
Brito heeft problemen om de bal te vangen. Gęsior is nu in balbezit. Yunisoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gęsior is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirzəyev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirzəyev heeft problemen om de bal te vangen. Mirzəyev draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski bokst de bal weg. Gęsior rent richting de bal. Gęsior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - xetaispor AS 0:1

17e minuut.
Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson passt de bal in één keer door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mirzəyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türel is nu in balbezit. Geremek rent richting de bal. Türel verovert de bal door een tackle van achteren. Türel schiet op doel. Gəncəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Trupo speelt de bal door. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teremi. Teremi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 44%, xetaispor AS 56%.
Azəryol FC - xetaispor AS 0:1

50e minuut.
Gęsior rent richting de bal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat geeft de bal voor. Türel rent richting de bal. Türel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doeltrap. Rosal komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gęsior is nu in balbezit. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat geeft een hoge lob. Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer geeft een lange en hoge pass. Kiełczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiełczykowski trapt de bal weg van het doel. Babaşov kopt de bal weg. Rosal is nu in balbezit. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadiroğlu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tomalak passt de bal in één keer door. Mirzəyev is nu in balbezit. Mirzəyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olovsson de bal. Olovsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kiełczykowski speelt de bal door. Gioulis kopt de bal weg. Daar is Tilki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amilov rent richting de bal. Amilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Trupo passt de bal in één keer door. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirzəyev krijgt een gele kaart. Nadiroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Epure komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Akifli komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gəncəli niet meer kan verder spelen. Fətullayev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 55%, xetaispor AS 45%.
Azəryol FC - xetaispor AS 0:1