Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.01
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29151
İnter Milan Koraoba FC
Eka taktik Tactiek 4-3-3 El
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski passt de bal in één keer door. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez draait met de bal, schiet en ... Yaqubov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Rupe speelt de bal door. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski is nu in balbezit. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupe probeert naar een medespeler te passen. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Koraoba FC 1:0

20e minuut.
Bellia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zeynalli de bal onder controle te krijgen. Szadołowski probeert naar een medespeler te passen. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap. Yaqubov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rupe passt de bal zonder na te denken. Hakimov is nu in balbezit. Puñal Martínez onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İsmayılov neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bellia probeert de bal met de borst te controleren. Fərəcov begaat een overtreding. Bellia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pabst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poladzadə heeft problemen om de bal te vangen. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
İsmayılov probeert naar een medespeler te passen. Rupe probeert naar een medespeler te passen. Abdullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szadołowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Szadołowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abdullayev de bal onder controle te krijgen. Zeynalli kopt de bal weg. Bellia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellia passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pabst kopt de bal weg. Puñal Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Rupe is nu in balbezit. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hakimov met een snelle inworp. Banişevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banişevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şərəfov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 17%, Koraoba FC 83%.
İnter Milan - Koraoba FC 1:0

50e minuut.
Poladzadə trapt de bal weg van het doel. Banişevski heeft problemen om de bal te vangen. Rupe begaat een overtreding. Rupe krijgt een gele kaart.

52e minuut.
İsmayılov met een snelle inworp. Rupe rent richting de bal. Rupe passt de bal in één keer door. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bellia kopt de bal weg. Zeynalli is nu in balbezit. Zeynalli speelt de bal door. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Koraoba FC 2:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İsmayılov met een snelle inworp. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Puñal Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Tufekdžić geeft een lange en hoge pass. Şərəfov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rupe kopt de bal weg. Szadołowski rent richting de bal. Szadołowski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bellia is nu in balbezit. Şərəfov begaat een overtreding. Bellia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pabst zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
İsmayılov geeft een lange en hoge pass. Rupe speelt de bal door. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Rupe probeert naar een medespeler te passen. Abdullayev heeft problemen om de bal te vangen. Abdullayev met een sublieme pass. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bellia onderschept slim de pass. Bellia passt de bal met de wreef. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Koraoba FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 23%, Koraoba FC 77%.
İnter Milan - Koraoba FC 3:0