Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAGKESEMEN FC Azəryol FC
442 Tactiek GegenPress(new)
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 37.1
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Gioulis speelt de bal door. Trupo speelt de bal door. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov draait met de bal, schiet en ... Tursi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelucchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Amilov onderschept slim de pass. Amilov met een sublieme pass. Türel is nu in balbezit. Türel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zedda de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 0:1

5e minuut.
Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan passt de bal met de wreef. Atamanencu rent richting de bal. Atamanencu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 1:1

12e minuut.
Kiełczykowski met een harde bal richting middenveld. Colţan kopt de bal weg. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 2:1

13e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Colţan met een sublieme pass. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu schiet op doel. Kiełczykowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 3:1

23e minuut.
Ahmad met een sublieme pass. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro passt de bal in één keer door. Daar is Atamanencu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atamanencu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro speelt de bal door. Atamanencu rent richting de bal. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro met een sublieme pass. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe passt de bal zonder na te denken. Harčár is nu in balbezit. Harčár haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 4:1

42e minuut.
Türel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedda onderschept slim de pass. Zedda geeft een hoge lob. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAGKESEMEN FC 41%, Azəryol FC 59%.
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 4:1

46e minuut.
Harčár passt de bal zonder na te denken. Boyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyang geeft een lange en hoge pass. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu schiet op doel. Kiełczykowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 5:1

50e minuut.
Klungelig pakt Parejro de bal. Parejro passt de bal met de wreef. Atamanencu rent richting de bal. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap. Quispe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosal komt het veld opgelopen. Brito met de inworp. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul met een sublieme pass. Harčár is nu in balbezit. Harčár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Harčár speelt de bal door. Quispe met een sublieme pass. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Colţan rent richting de bal. Wojdat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colţan raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadiroğlu komt het veld opgelopen. Breslan komt het veld opgelopen. Tabor komt het veld opgelopen. Dewit komt het veld opgelopen. Quispe wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zedda speelt de bal door. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft een lange en hoge pass. Breslan heeft problemen om de bal te vangen. Breslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 6:1

65e minuut.
Codrescu komt het veld opgelopen. Anatol komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Rajš de bal onder controle te krijgen. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat geeft de bal voor. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quispe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Breslan kopt de bal weg. Anatol is nu in balbezit. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 7:1

72e minuut.
Doeltrap. Epure komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Parejro passt de bal zonder na te denken. Tabor geeft de bal voor. Wojdat kopt de bal weg. Klungelig pakt Anatol de bal. Anatol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Tabor met een sublieme pass. Quispe is nu in balbezit. Quispe geeft de bal voor. Anatol springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Anatol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabor met een sublieme pass. Quispe rent richting de bal. Quispe geeft een hoge lob. Anatol maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursi passt de bal met de wreef. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro geeft de bal voor. Breslan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akifli komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe met een sublieme pass. Breslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Tabor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabor speelt de bal door. Parejro geeft een hoge lob. Breslan krijgt zijn hoofd ertegen. Kiełczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAGKESEMEN FC 23%, Azəryol FC 77%.
DAGKESEMEN FC - Azəryol FC 7:1