Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.01
  • Stadion: Baku-91 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24962
Baku-91 İnter Milan
Baku-91 Tactiek Eka taktik
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 34.4
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van George. George krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu geeft een lange en hoge pass. Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalli schiet op doel. Mesmari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şükürov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellia heeft problemen om de bal te vangen. Vasifov is nu in balbezit. Vasifov schiet op doel. Stalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - İnter Milan 1:0

19e minuut.
Vasifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellia onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van George. George krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Zeynalli speelt de bal door. Bellia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellia passt de bal met de wreef. Fərəcov is nu in balbezit. Fərəcov draait met de bal, schiet en ... Stalev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Talıb geeft de bal voor. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veysəloğlu. Veysəloğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku-91 62%, İnter Milan 38%.
Baku-91 - İnter Milan 1:0

46e minuut.
Zsámboki passt de bal in één keer door. Bellia is nu in balbezit. Vasifov onderschept slim de pass. Fərəcov is nu in balbezit. Fərəcov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - İnter Milan 2:0

51e minuut.
Talıb geeft de bal voor. Inworp. Veysəloğlu met een snelle inworp. Kabić rent richting de bal. Kabić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Talıb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabić rent richting de bal. Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalli haalt uit met een fantastische trap. Mierzwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku-91 - İnter Milan 2:1

60e minuut.
Garyga rent richting de bal. Sənani onderschept slim de pass. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərəcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərəcov schiet op doel. Stalev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Zeynalli probeert naar een medespeler te passen. Rupe is nu in balbezit. Sənani begaat een overtreding. Sənani krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Hannibal rent richting de bal. Zeynalli is nu in balbezit. Hannibal rent richting de bal. Hannibal draait met de bal, schiet en ... Mierzwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku-91 65%, İnter Milan 35%.
Baku-91 - İnter Milan 2:1