Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göyəzən Sharvili SC
451 Tactiek 002
51% Balbezit 49%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.4 gemiddelde waardering 43.4
adequate Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Orucov rent richting de bal. Orucov speelt de bal door. Dadinger heeft problemen om de bal te vangen. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dadinger rent richting de bal. Dadinger geeft een hoge lob. Orucov geeft een hoge lob. Şərifoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Carmelo rent richting de bal. Carmelo met een sublieme pass. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Dadinger onderschept slim de pass. Paal!

14e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită geeft de bal voor. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göyəzən - Sharvili SC 0:1

20e minuut.
Orucov verovert de bal door een tackle van achteren. Orucov geeft een lange en hoge pass. Soltanov kan de bal niet met de borst controleren. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov geeft een hoge lob. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. McNeil bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göyəzən 80%, Sharvili SC 20%.
Göyəzən - Sharvili SC 0:1

47e minuut.
Həşimov speelt de bal door. Mazzantini rent richting de bal. Talıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Talıbov de bal. Talıbov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Orucov geeft een lange en hoge pass. Dadinger kopt de bal weg. Nechită heeft problemen om de bal te vangen. Nechită geeft een hoge lob. Căpusa springt en kopt de bal. McNeil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dəmirov is nu in balbezit. Dəmirov geeft een hoge lob. Căpusa met een sublieme pass. Daar is Şərifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. McNeil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mazzantini rent richting de bal. Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Căpusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Soltanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şərifoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Căpusa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Göyəzən - Sharvili SC 0:2

70e minuut.
Carmelo speelt de bal door. Căpusa is nu in balbezit. Pərvizzadə is nu in balbezit. Carmelo rent richting de bal. Carmelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Schou kopt de bal weg. Talıbov geeft een hoge lob. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göyəzən - Sharvili SC 0:3

77e minuut.
Talıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov passt de bal met de wreef. Carmelo heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mazzantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov geeft de bal voor. Şərifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Talıbov is nu in balbezit. Talıbov speelt de bal door. Carmelo is nu in balbezit. Căpusa rent richting de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. McNeil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göyəzən 66%, Sharvili SC 34%.
Göyəzən - Sharvili SC 0:3