Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.01
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21722
İnter Milan Azəryol FC
Eka taktik Tactiek GegenPress(new)
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
34.6 gemiddelde waardering 36.1
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


13e minuut.
Brito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thanh Sơn komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Daar is Eldarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Trupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amilov de bal. Amilov draait met de bal, schiet en ... Stalev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Azəryol FC 0:1

26e minuut.
Gioulis is nu in balbezit. Gioulis passt de bal met de wreef. Babaşov probeert naar een medespeler te passen. Türel rent richting de bal. Türel haalt uit met een fantastische trap. Stalev bokst de bal weg.

37e minuut.
Trupo geeft een lange en hoge pass. Türel kopt de bal weg. Amilov rent richting de bal. Amilov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 45%, Azəryol FC 55%.
İnter Milan - Azəryol FC 0:1

48e minuut.
Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupo verovert de bal door een tackle van achteren. Trupo speelt de bal door. Amilov is nu in balbezit. Amilov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Hacıyev de bal. Türel bereikt de bal nog maar net als eerste. Türel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Türel stond buitenspel. Rosal komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kiełczykowski trapt de bal weg van het doel. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov met een sublieme pass. Gioulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioulis haalt uit met een fantastische trap. Stalev bokst de bal weg. Rosal is nu in balbezit. Rosal schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Buitenspel voor Rosal. Goede buitenspelval van de verdediging. Nadiroğlu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rupe heeft problemen om de bal te vangen. Rupe speelt de bal door. Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Veysəloğlu speelt de bal door. Rupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupe passt de bal zonder na te denken. Hannibal rent richting de bal. Hannibal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Epure komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hannibal is nu in balbezit. Wojdat verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdat geeft de bal voor. Epure is nu in balbezit. Epure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Epure is nu in balbezit. Epure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Azəryol FC 0:2

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stalev niet meer kan verder spelen. Nəzirov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Epure rent richting de bal. Gioulis rent richting de bal. Gioulis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosal de bal. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Azəryol FC 0:3

80e minuut.
Kabić passt de bal met de wreef. Veysəloğlu probeert naar een medespeler te passen. Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Azəryol FC 1:3

81e minuut.
Akifli komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zsámboki met een sublieme pass. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn geeft de bal voor. Rosal is nu in balbezit. Rosal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Azəryol FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 43%, Azəryol FC 57%.
İnter Milan - Azəryol FC 1:4