Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Zirə
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36281
Zirə FK FALCON DOMINATOR
.... Tactiek A20
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 52.2
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Opasiński rent richting de bal. Liszewski rent richting de bal. Opasiński speelt de bal door. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Salahov geeft de bal voor. Inworp. Banegas met een snelle inworp. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nəcəfzadə is nu in balbezit. Opasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Opasiński geeft de bal voor. Liszewski springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Eynullayev de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Nəcəfzadə met een sublieme pass. İldırımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İldırımoğlu passt de bal in één keer door. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Salahov verovert de bal door een tackle van achteren. Opasiński onderschept slim de pass. Opasiński met een sublieme pass. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 56%, FALCON DOMINATOR 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zirə FK - FALCON DOMINATOR 0:0

66e minuut.
Opasiński speelt de bal door. Smock met een sublieme pass. Klungelig pakt Davatz de bal. Davatz haalt uit met een fantastische trap. Mərdanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FALCON DOMINATOR 1:0

71e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses geeft een hoge lob. Salahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Mərdanov bokst de bal weg.

74e minuut.
Nəcəfzadə met een sublieme pass. Qafarlı geeft de bal voor. Nəzirov kopt de bal weg. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə speelt de bal door. Nəzirov is nu in balbezit. Abbasov verovert de bal door een tackle van achteren. Abbasov haalt uit met een fantastische trap. Alejos bokst de bal weg.

87e minuut.
Qafarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarlı speelt de bal door. Gürses rent richting de bal. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Alejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 63%, FALCON DOMINATOR 37%.
Zirə FK - FALCON DOMINATOR 1:0