Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: FK Şahlar Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3098
FK Şahlar Həddini Bilbao
Normal Tactiek Bilbao Tactic
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 29.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer onderschept slim de pass. Hoffer haalt uit met een fantastische trap. Cahangirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Əşrəfov speelt de bal door. Şahməmmədov heeft problemen om de bal te vangen. Şahməmmədov speelt de bal door. Dávalos heeft problemen om de bal te vangen. Dávalos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - Həddini Bilbao 0:1

6e minuut.
Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Cəbrayılov de bal onder controle te krijgen. Hoffer rent richting de bal. Hoffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Osmanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İbrahimoğlu met de inworp. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şahməmmədov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev geeft de bal voor. Klungelig pakt Qasımoğlu de bal. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Dhupam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dávalos met een sublieme pass. Hoffer probeert de bal aan de voet te houden. Amiloğlu rent richting de bal. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel. Cahangirzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dávalos springt en kopt de bal. Bəxtiyarov heeft problemen om de bal te vangen. Hoffer is nu in balbezit. Hoffer schiet op doel. Cahangirzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahməmmədov met de inworp. Novruzov controleert de bal met de borst. Hoffer rent richting de bal. Hoffer draait met de bal, schiet en ... Cahangirzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Şahlar - Həddini Bilbao 0:2

45e minuut.
Jaszczowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu met een sublieme pass. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Şahlar 74%, Həddini Bilbao 26%.
FK Şahlar - Həddini Bilbao 0:2

53e minuut.
Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Əşrəfov passt de bal in één keer door. Dávalos heeft problemen om de bal te vangen. Dávalos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jaszczowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paşazadə komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov passt de bal in één keer door. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osmanov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Osmanov geeft de bal voor. Inworp. Şahməmmədov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffer heeft problemen om de bal te vangen. Hoffer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Şahlar 71%, Həddini Bilbao 29%.
FK Şahlar - Həddini Bilbao 0:2