Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Polad Həşimov
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20149
FK Neftci SoA FC
kamaz Tactiek W-A-2
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 26.5
very good Schieten poor
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli speelt de bal door. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Bolognesi probeert de bal aan de voet te houden. Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Rebeque de bal onder controle te krijgen. Hüseynbəyli rent richting de bal. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - SoA FC 1:0

23e minuut.
Daar is Moriconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynbəyli rent richting de bal. Şabanov rent richting de bal. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli schiet op doel. Ağayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hüseynbəyli de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rebeque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İbrahimli met een snelle inworp. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Umarov verovert de bal door een tackle van achteren. Umarov probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
İldırımoğlu is nu in balbezit. İldırımoğlu geeft de bal voor. Bolognesi kopt de bal weg. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli schiet op doel. Ağayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Umarov passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli met een sublieme pass. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Ağayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 31%, SoA FC 69%.
FK Neftci - SoA FC 1:0

46e minuut.
Erşahin rent richting de bal. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi is nu in balbezit. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - SoA FC 2:0

56e minuut.
Bonito is nu in balbezit. İldırımoğlu begaat een overtreding. Bonito raakt geblesseerd tijdens het duel. İslam komt het veld opgelopen. Mahmudbəyov komt het veld opgelopen. Abdulla komt het veld opgelopen. Rusanov komt het veld opgelopen. Yurtseven komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hüseynov geeft de bal voor. Klungelig pakt Hüseynbəyli de bal. Hüseynbəyli passt de bal in één keer door. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Yurtseven onderschept slim de pass. Yurtseven passt de bal zonder na te denken. Mahmudbəyov probeert naar een medespeler te passen. Abdulla rent richting de bal. Abdulla schiet op doel. Həziyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Rebeque de bal. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - SoA FC 3:0

67e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarov verovert de bal door een tackle van achteren. Umarov probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Ağayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hüseynbəyli kopt de bal weg. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Umarov speelt de bal door. Dəmirli is nu in balbezit. Rebeque is nu in balbezit. Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 36%, SoA FC 64%.
FK Neftci - SoA FC 3:0