Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Zirə
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34263
Zirə FK UGUR-2017 FC
.... Tactiek 442
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


24e minuut.
Águila rent richting de bal. Águila met een sublieme pass. Gürses rent richting de bal. Raudhein onderschept slim de pass. Raudhein haalt uit met een fantastische trap. Alejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Yağan geeft de bal voor. Klungelig pakt Raudhein de bal. Raudhein passt de bal met de wreef. Qarayev is nu in balbezit. Qarayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Raudhein geeft een hoge lob. Santillana verovert de bal door een tackle van achteren. Tammleht is nu in balbezit. Tammleht geeft een lange en hoge pass. Raudhein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 64%, UGUR-2017 FC 36%.
Zirə FK - UGUR-2017 FC 0:1

57e minuut.
Tammleht kopt de bal weg. Qarayev heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirov rent richting de bal. Qarayev onderschept slim de pass. Qarayev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Tammleht met een snelle inworp. Qarayev is nu in balbezit. Qarayev geeft een lange en hoge pass. Raudhein maakt een snoekduik en kopt de bal. Alejos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Liszewski passt de bal met de wreef. Davatz is nu in balbezit. Davatz draait met de bal, schiet en ... Bradonjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 1:1

72e minuut.
Águila passt de bal met de wreef. Montagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montagnani passt de bal zonder na te denken. Daar is Raudhein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raudhein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alejos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Montagnani verovert de bal door een tackle van achteren. Raudhein rent richting de bal. Raudhein schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 53%, UGUR-2017 FC 47%.
Zirə FK - UGUR-2017 FC 1:2